Rezanie pálenie pri močení

Zdravotný problém v oblasti Vnútorné lekárstvo:

Užívateľ/ka Andrea sa opýtal/a 11. mája 2022

Dobrý deň, môj problém začal keď som mala asi 15/16 rokov , pálenie pri močení rezanie som si myslela že to je len prechladnutie , po pár dňoch to prešlo . No väčši problém bol že už mám 23 rokov a mám to už pomaly každe dva týždne za mesiac a je to hrozne prežívať. Není to ani prechladnutím . Vyšetrenie u urológa som absolvovala , no lenže výsledky sú všetky v poriadku mechúr mám ružový pekný čistý , poslali ma na gynekológiu aj to vyšetrenie som absolvovala ale stery boli robené a všetko v poriadku vyšlo, tak som išla sama k imunológicke či to nebude zo stravy alebo také niečo , no výsledok nič neukázal žeby som mala.taku reakciu z niečoho z jedla alebo podobné . Tak teraz človek je zúfalý lebo neviem čo mám spraviť keďže to prichádza znovu a znovu . Tak ak by ste mi prosím vedeli doporučiť kam a čo by som mala robiť by som bola rada aspoň za radu . Ďakujem veľmi pekne
Nik ešte neporadil/neodpovedal

Poraď, napíš svoju zdravotnú radu:









Emailovú adresu pošleme pýtajúcemu sa Andrea, aby ste zdravotný problém mohli riešiť spolu. Email nemusíte vypĺňať.


= 2 + päť

Zdravotné rady ostatných

Zatiaľ nikto neodpovedal.

Ďalšie zdravotné otázky z oblasti Vnútorné lekárstvo

  • 11. mája 2022

    časte paleni v podbrušku

    Dobrý den potrebovala by som radu čo robit ked moja mama 78r. ma časte palenie popod brucho a pri tom ju palia aj ruky od ramien po lakte ake vyšetrenie podstupit Na Gastro ma všetko v poriadku aj kolonoskopiu podstupila A nič nazistili Čo to može byt? Dakujem za odpoved...

  • 7. mája 2022

    Bolesť v krku

    Dobrý večer. Poprosila by som o radu, už je to 4 mesiac čo mám pocit ako keby sa mi v krku nachádza cudzie teleso, ťažko sa mi dýcha, ešte ťažšie sa mi prehltá, pocitovo to cítiť ako keby ma niekto škrtil, prejavuje sa to hlavne večer, v noci nemôžem spať. Cez deň to na 5-6h pomizne a znovu sa to vr...

  • 7. mája 2022

    Zvyseny kreatinin a uzivanie magnezia

    Mozem uzivat magnezium pri zvysenom kreatinine? Kreatinin je este v norme ale velmi blizko hornej hranice....

  • 6. mája 2022

    Trpnutie noh + dýchavičnosť + vysoká sedimentacia

    Dobrý deň všetkým. Mám nejaký zatiaľ neriešiteľný problém. Už je to takmer rok. Mám problém pri chôdzi - prejdem 150 metrov a nohy od kolien dole mi strpnu. Musím zastat. Nedokážem ísť ďalej, lebo má to bolí. Zároveň som zadýchana, akoby som vybehla 8 poschodí v paneláku. Bola som na MR chrbtice - b...

  • 6. mája 2022

    Kupele

    Na procedúrach sa klient dohodne nemusí absolvovať vsetko Aj spanie je regeneracia...

  • 6. mája 2022

    nadmerny hlien v krku

    dobry den potreboval by som poradit v poslednej dobe sa mi začal v hrdle tvorit nadmerne hlien každodenne sa mi zbiera . po nejakej sobe začnem pocitovat tažšie prehltanie tak ho potrebujem vykašlat chvilu mam pokoj a po par hodinach znova pocitujem hlien v hrdle ine priznaky nepocitujem ani som n...

  • 2. mája 2022

    Bolest

    Prosim.o radu uz druhy mesiac ma trapia bolesti brucha podbruska prekonala som 2 krat zspal mocovych ciest rozsirovanie moc.trubice cievkovanim vsetky vysledky vratane Ct bruch gynekologicke chirurgicke urologocke a neuro ci gadtro su v norme resp. Ok a bolesti pretrvavaju som uz z toho zufala...

  • 1. mája 2022

    Zdravotná otázka

    mam tinitus a magneticka rezonancia ukazala neurovaskularny konflikt medzi 8 nervom a cievou v zadnej lebecnej jame....

  • 29. apríla 2022

    RTG pľúc

    Dobrý deň. Prosím Vás o info k rtg pľúc. Mám ísť ešte na pľúcne no čakacie doby sú dlhé. - pľúcny parenchým bez jednoznačných ložiskových a infiltratívnych zmien BV kresba akcentovaná perihil. a parakard. bilat., v dolných pľ. poliach miestami retikulonod. charakteru. Ostatné je ok. Som nefa...

  • 29. apríla 2022

    hodnoty krvných testov pri náhrede hormónu štítnej žľazy

    Dobrý deň! Ja som sa liečila na karcinóm štítnej žľazy, celú ŠŽ mi vybrali, podstúpila som 3x rádio jód... teraz som bola po 2 mesiacoch od posledného rádio jódu na kontrole - krvné testy - dnes mi prišli výsledky: TSH (*) [mIU/l] 0,03 x(...). 0,38-5,33 FT4 (*) [pmol/l] 14,8 7,0-16...

  • 27. apríla 2022

    Tlak, točenie hlavy

    Dobrý deň, píšem skôr kvôli mame. Jej problém sa začína cestovaním. Dennodenne cestuje vlakom do práce ,no po vystúpeniach sa necíti dobre. Točenie hlavy, cíti sa opito a tlak stúpa. Bola na rôznych vyšetreniach, nič nezistili, či to má z toho cestovania. Nie je možné, aby doma bola v poriadku, mala...

  • 26. apríla 2022

    Tlačivá bolesť v oblasti brucha

    Dobrý deň, už dlhodobo mám bolesti brucha, konkrétne ako keby stlačenie v okolí pupka a pod, niekedy bolesť vystreľuje až k hrudníku. Bolesť sa však vyskytuje iba po silnom stlačení alebo položení ruky na danú oblasť, nosením úzkych vecí, napr. tepláky s veľkou gumou na bruchu alebo spodnom prádle, ...

  • 25. apríla 2022

    Bolesť po pupkom

    Dobrý deň, prosím Vás o radu, už vyše pol roka ma bolí v oblasti punka, konkrétne pod pukom. Neviem si s tým dať rady Bola som na prehliadke u všeobecnej a gynekológa. Všetko je v poriadku. Bolesti nie sú pravidelne niekedy ma to bolí hodinku denne, niekedy aj celý deň. Minulý rok som bola na gast...

  • 24. apríla 2022

    Ella One

    Dobrý deň, s partnerom sme mali nechránený pohl.styk v čase kedy som mala podla kalendára posledný deň alebo deň po, počas ovulácie - neviem to presne vypočitať kvôli nepravidelnosti vždy je to deň +/-, siahli sme po núdzovej tabletke Ella One (po 16hod od styku) keďže Escapelle v lekárni nemali, ta...

  • 21. apríla 2022

    Ťažké dýchanie už asi rok

    Dobrý deň prajem, už asi rok sa mi ťažšie dýcha niekedy to na pár dni prestane a znovu sa to vráti, keď sa zhlboka nadýchneme cítim taký menší tlak na krku chrbte trosku na hrudi, ten tlak nieje bolestivý. Niekedy má z toho že sa snažím poriadne nadýchnuť veľa krát začne bolieť hrdlo. Plus myslím s...

Rýchle hľadanie problému
Zadaj kľúčové slová hľadaného zdravotného problému:
Najnovšie rady
11. mája 2022
Závraty, deformované videnie
Nedávať pri chodnikoch kamene sú aj vacsie A v úzkej uličke nechodít autom aj iným prostriedkom keď je tam viditeľný clovek napr pri smetiakoch

8. mája 2022
Bolesť v krku
Dobrý deň, musíte začať u svojho všeobecného lekára - pošle Vás na ORL. Tam Vás vyšetria - pozrú sa aj na hlasivky. Ďalej sa na Vás pozrie neurológ...

3. mája 2022
Náhlenie sa
Nehlboky socializmus je pred 1989 rokom 10 rokov Zo svojho si to robili nepadli im holuby do ust Už ho nemame

2. mája 2022
Náhlenie sa
Maturita v nehlbokom socializme na odborných nezdravotnickychs skolach Slohova práca slovenčina -treba si vybrať nezazivne obkecavacky napísať...

25. apríla 2022
Bolesť po pupkom
Dobrý deň, nepíšete, aké druhy vyšetrení ste u všeobecnej lekárky a gynekológa absolvovali. Predpokladám, že aspoň ultrazvuk brucha a odber krvi. Ak...

22. apríla 2022
Nádcha a šport
Užívaj sódu bikarbonu po lyžičke ráno, na obed a večer a nádcha ti zakrátko prejde.

22. apríla 2022
Zdravotny problem
Tie ťažkosti môže vytvárať vysoký krvný tlak, zakyslený organizmus. Sóda bikarbona očisťuje organizmus z vnútra aj z vonku, upravuje a normalizuje...

22. apríla 2022
unava/váha
Podľa tvojho opisu máš zakyslený organizmus, takže odporúčam piť obyčajnú nesýtenú vodu s prídavkom sódy bikarbony. Do dvoj litrovej fľaše vody...