Otázky o zdraví, ktoré vás zaujímajú (7&372)

Doktor Sestra



Na otázku odpovedal lekár

Skontrolovaná otázka

Prejdi na stránku:
<< < 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 369 > >>
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 9. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Som 2 mes po operacii kolena,stale mam problemy: bolesti pri chodzi, pichanie,pukanie,koleno je hrubšie,menšie krivanie. Mam 50r.a rozmyšlam podať si na ID aspom polovičný ma niekdo skusenosti a vedel by mi poradiť či by to šlo?Ďakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Kati sa opýtal/a 9. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
ORL (ušné, nosné, krčné)
dvojročný chlapček, už mu prepichovali obe ušká, hnis vytiekol,antibiotiká Clacid,od28.3. je v nemocnici v Nových Zámkoch, stále má teploty 38,5, nič nechce papať, schudol, tekutiny zatiaľ pije, žiadne zlepšenie, stále teploty, chce to čas? do kedy teploty? nečinnosť lekárov? žiadny pozitívny posun
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Dobry den! Pocitujem tlkot v oblasti brucha. Vobec nic ma neboli,no toto ma znervoznuje. Nie je pravidelny tlkot,ale obcas ho pocitujem.poradte mi prosim.
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Dobrý deň, už asi 2 roky sa mi stáva že pociťujem bolesť v brušnej dutine na pravej strane mierne pod rebrom. Vtedy si dokážem nahmatať stvrdnutý oválny tvar v mieste bolesti, neviem či je to orgán alebo niečo iné. Je to skôr taká tupá bolesť niekedy mi je aj mierne ťažko a cítim úbytok energie. Všimla som si že bolesť môže prísť kedykoľvek aj keď som najedená a aj keď som hladná. Bolesť je naozaj nepredvídateľná a môže trvať pár minút alebo aj celý deň, neviem od čoho to závisí. Na vyšetreniach som ešte nebola. Prosím Vás vedel by niekto poradiť čo to môže byť, a či je to vážne (či je potreba návštevy lekára)? Ďakujem!
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Chirurgia a ortopédia
Dobrý deň prajem. Pred približne mesiacom som mala úraz pri robení šnúry. Toto cvik som urobila len veľmi náhodne kedže normálne gymnastiku necvičím. Bola som zavesená vo vzduchu a chodidlá som mala zafixované v slučkách visiacich zo stropu, pomaly som sa naťahovala do pozície pričom som sa pevne držala rukami, keď tu zrazu niečo povolilo v mojej prednej nohe, pustilo ma to nižšie do pozície a zároveň sa ozvalo dosť hlasné dvojité prasknutie (ale nevedela som identifikovať či to bolo prasknutie v kĺbe alebo niečo iné). V momente to bolo veľmi bolestivé v oblasti niekde kde sa napája zadok a stehno. V ten deň som ešte normálne odkráčala len s miernou bolesťou pri chodení (samozrejme dosť silnou bolesťou pri predklonení sa alebo pri naťahovaní nohy smerom k hlave) no na druhý deň po zobudení som nemohla skoro vôbec chodiť, len som krivala, a bolesť smerovala až skoro do celej nohy, aj sedenie bolo veľmi nepohodlné. Bola som na akútnom oddelení kde mi sestrička predpísala len 2x panodil a jeden ibuprofen a povedala že je to len natiahnutý sval, okrem toho že sa na to pozrela nespravila žiadne iné vyšetrenia. Dnes je už mesiac od toho čo sa to stalo a bolesť stále pretrváva pri mierne zrýchlenej chôdzi, pri zdĺhavom sedení...a bolesť je veľmi intenzívna hoci len pri šnurovaní topánok. Mám obavy ale že to nie je len natiahnutý sval, bojím sa že je natrhnutý :( Prosím Vás vedel by niekto poradiť čo to vlastne je, a čo by som mohla urobiť aby sa to zlepšilo? Nemám problém s bolesťou na to, aby som brala lieky od bolesti, ide mi skôr o to, aby som sa čo najskôr mohla navrátiť do pôvodného stavu a vykonávať fyzickú aktivitu. A veľmi rada by som zistila že čo to vôbec je....Ďakujem za odpoveď.
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Kožné lekárstvo
Zdravím, mám na ruke popáleninu 3 stupňa, bez citu, biela, no nehnisá... Veľmi rád by som sa informoval o postupoch liečby, bez návštevy lekára, keďže popálenina má 1x2cm... Za pomoc veľmi pekne Ďakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
obry den, chcela by som sa opytat co by to mohlo sposobovat...uz vyse pol roka ma nafukuje pridalo sa k tomu nadmerna plynatost (hnylobneho) zapachu, niekedy mam pocit ze mi creva v bruchu v nutri prdia a von uz pride len smrad....lenive niesu vela krat citim pohyb criev ...zo zaciatku to byvalo k veceru prislo 17:00 alebo 19:00 hod a bola som ako v 5-6 mesiaci tehotenstva nafuknuta do rana som vyfucala :) no v poslednej dobe ma nafukuje hoci kedy pocas dna bez ohladu na to co zjem...aj na lacno ma nafuklo...vela krat spojene s krcmi...pocit ze mi dotrha kozu viac sa nafucat neda pocit explozie brucha...mam za sebou rtg pluc podozrenie na HP nepotvrdene, sono brucha primeraneho nalezu, este mam vymenny listok na gastroenterologiu. v minulosti som bola opeerovana na slepe crevo asi v roku 2005, 2014 september operovana na polyp na krcku maternice, ine operacie nemam..2X porod v roku 2007 a v roku 2011, uzivam pravidelne HAK,

vysledky krvi : stred. hod.HGB v RBC (MCH) 33,30 (27,00-33), HGB(MCHC) 381,(320-370), P-FW po 1 hod. 12(0-10) po 2 hod. 24 (0-20), glukoza 5,64 (3,3-5,59), S-cholesterol5,36 (3,2-5,00), S- celkova vazbova kapacita Fe 94,84 (35,60-76,30)

vysledky mocu: leukocity 78,3 (0,0-16,9) U-SED- bakterie 263,1 (0-130,7) U-SED hlienove vlakna 16,8 (0,0-5,0)

sterilny moc : pody ostail sterilne. stolica : negativna...
som zufala gastroenterologicke vstrenie konci vyzdy trubickou bud jednym smerom alebo druhym vsak???trubicke sa nevyhnem?a ak sa teda nevyhnem tak da sa robit aj v narkoze??jednym alebo druhym smerom???co mi to moze sposobovat stravou to neviem zistit nech vysadim co kolvek tak mi to robi mozno to vysadzujem na kratko :P co by mohlo byt za mojimi problemami????dakujem za odpoved
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Dobry den,
mam 37r.Mam 3r trvaly tlak pod lavym rebrom vzadu uz niekolko rokov.najprv ten tlak bol na najspodnejsom rebre po roku sa to posunulo vyssie,a tlak citim uz v blizkosti oblicky.stravu som obmedzil no vaha nejak nepada(90kg).pocas roka sa mi zoparkrat nafukne brucho a upchama na par dni niekedy aj teplota vybehne. naposledy som bol hospitalizovany s teplotou 38,5 a sivozelenou kozou. bolo mi urobene irigo ct ze mam divertikle. ked so po 3 mesiacoch mal kolonoskopiu tak divertikle nepotvrdili lenz tlak sa zvacsuje. okrem tlaku mam impulzne bolesti v lavej casti spodok brucha pri klbe(kde bol predtym najdeny divertikel). impulz sa taha okolo pupka cez stehno az do palca na nohe.niekedy to tak cukne.lavo dole pri zatlaceni to stale zaboli,ale len pri zatlaceni.krvne testy mam ok.jedine co mam v strede chrbta ma pobolieva. pri zatazi mi to akoby strpne-akoby som dostal injekciu na znecitlivenie...potom na ploche 10cmx10cm je to strpnutea boli to.(pri zatazi na spriamenych rukach ma po case roztasie). Moze byt zvysujuci tlak pod rebrom sposobeny chrbticou? Je mozno zeby tam bol nejaky nador ktory by pri ct prehliadli? co robit?..ak idem za mojim gastro vravi ze som mlady ze mi nic nieje i ked je to dost nekomfortne zitie.ako keby som mal tehlu zavesenu na rebre.viete poradit. ak ziadam o mri tak ma vysmeje ze nieje dovod na drahe vysetrenie...ze si to nemam vsimat a fungovat.
dakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonyrokim sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Urológia
Veľmi skoro sa spravím skorá ejakulacia pomôžte mi prosím
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Janka sa opýtal/a 8. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Kožné lekárstvo
Dobrý deň, už dlhší čas pozorujem na svojom tele zmeny. Ide o to, že mám na bradavkách, rukách a bruchu veľmi červené svrbiace fľaky. Dozvedela som sa, že môže ísť o nákazlivú chorobu, ktorú prevažne mávajú prostitútky z toho, že sa neumývajú, sú špinavé a neliečia sa. Toto potom roznášajú ďalej. Nakoľko som zistila, že môj bývalý partner chodil za takýmito ženami, myslím si, že som nakazená. Prosím Vás, poradte mi, ako sa táto choroba volá? Ako dlho sa lieči? Ďakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Lenka sa opýtal/a 7. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Chirurgia a ortopédia
Dobry den chcem Vas poprosit o radu. Dcera chodi na gymnastiku,ma hypermobilitu,ma 9,5 roka. Chodi na gymnastiku 3/4 roka. Aj ked zacala s gymnastikou neskoro patri k tym sikovnejsim,navyse je najohybnejsia.nas ortoped nevidi problem v chodeni na gym.ale rada by som pocula nazor dalsieho lekara,pretoze ked citam nazory inych lekarov zda sa mi to nebezbecne. Prosim poradte.Moze mat z toho problemy v buducnosti? Dakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka timik sa opýtal/a 7. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Detské lekárstvo
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či je dobré dať 3 týždňovému bábätku kvapky Baby calm, ak sú určené od 1. mesiaca. Často sa pučí, trápi ho tá plynatosť, a vraj toto by mu pomohlo. Alebo radsej počkať týždeň? Ďakujem za odpoveď.
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Siegi sa opýtal/a 7. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Dobry den, mam 27 rokov, vyska 169 cm, vaha 56 kg, od minuleho roku som zacala pocitovat take zvlastne zovretie pri srdci a pocit ako keby vynechalo uder, vzapati sa mi hned rozbusi srdce, tep mam potom vyse 100, objavuje sa to sem tam, niekedy 2 tyzdne nic, niekedy viackrat za den, bola som aj na kardiologii, viackrat mi robili EKG a vsetky vysledky su v poriadku, pokojovy tep mam bezne medzi 60-70 uderov za minutu, tlak okolo 115/75. Niekedy sa objavi aj tachykardia, bez nejakej zjavnej priciny. Stitna zlaza je v poriadku. Mam problemy s krcnou a hrudnou chrbticou. MOze byt to pricinou mojich problemov? Mozem trpiet atrialnou fibrilaciou?
Za odpoved Vam dakujem
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka peter jurica sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Urológia
dobr vecer chtěl bych se zeptat ja jsem byl na operecii laparoskopickej s třiselnou kilou, tu operaciju jsem mne dna tromi tydnami a ted se mi objavyla taka malinka tenka zila na pravom varleti a jeste mam taky problem stou kylou co sem byl na tej operacie mam do ted bolesty ktore se nedaju ani zniest pak musim brat prasky algifen ale jeste pred tym ma zacne boliet lava strana boku kde mam řebra a pak mne zacne boliet lave varle a potom uz aj take mne zacne zaroven boliet aj prave varle! Muze mne boliet prave varle kdyz mam len malu zilku krcovu na pravem varlety mozno to bude asi valikokela na pravym varlety na pravem varlety tu krcovu zilu jen vtedy vidim kdyz jsem ve sprche tak deset minut aby jsem sourek zohřal a pak je to trochu vydno ale aj taky to citim kdyz si přehmatam sourek. Dekuju vam aj za vcastnu opoved
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Prosím o radu,mám 14 a už asi 3 mesiace mám v stolici krv.Je to na konci stolice a na toaletnom papieri.Krv je silno červena až tmavá.Stolica je riedka nie hnačka ale je riedka.niekedy cítim že sa mi hýbu čreva a je to dosť intenzívne niekedy cítim bolesť aj na obličkách nieje to bolesť ale také nepríjemné.Možno to je tým že málo pijem.Ta krv môže byť spôsobená aj tým že na ranajky jem iba jogurt a rožok na obed cestoviny alebo polievku.Potom nejem už nič iba keksík alebo chipsy. K lekárovi nechcem ísť dá sa to vyriešiť aj nejakým čajom alebo lepšou stravou ? prosím pomoc
1 rada/odpoveď Napíš svoju radu
Užívateľ/ka TomLakyen sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Prosím O pomoc je to pre mňa A pre moju priateľku ešte viac nutné ako si myslím. Občas keď sa povadime niečo jej buchelne do.hlavy a Z nervov si začne buchat hlavu O stenu skriňu alebo niečo iné. Následne odpadne, nedycha ani nebada žiadne známky života. Začnem jej pomaly trošku stlacat hrudník a prebudí sa a začne lapat po.dychu ako keby umierala, následne sa nemôže nadýchnuť vôbec, nemôže prehltnúť sliny a dokonca ju Z toho aj napina a viackrát sliny vyplula. Úplne natahujuce sa husté sliny. Niekedy to.trvá 10minut niekedy hodinu kým sa preberie. Sťažuje sa na veľmi silný tlak na hhrudi chytá sa za srdiečko,vravela mi že občas cíti hrcku V krku, a na otázku si jej netrpnu prsty mi odpovedala že nie je si istá. Veľakrat sa stane že si vôbec nič nepamätá odkedy odpadne,pamätá si iba útržky toho a niekedy vôbec nič. Nepamätá si ako som ju dvihol posadil alebo dal do hocijakej polohy. Prosím O pomoc. Neviem čo mám spraviť ona si nechce dať poradiť ani nikomu to.povedať. Ani rodičom starej mame. Vravela že prvýkrát sa jej to stalo zhruba keď mala 12 rokov. Teraz má 18. Deje sa jej.to stále viackrát. Prosím skúsite mi niekto.poradiť čo mám.spraviť? Som Z toho zúfalý a ten pocit keď.ju vidím V bezvedomí nedychat je to najhoršie čo sa mi stalo. Ďakujem vopred za radu. :-(
1 rada/odpoveď Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Neurológia a psychiatria
Dobry den , uzivam tegretol cca 2 tyzden mozem si dat lexaurin? Mozu sa tieto dva lieky? Dakujem
1 rada/odpoveď Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Anonym sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Chirurgia a ortopédia
dobry, chcela by som sa spytat ci po artroskopii kolena budem mohla ešte naplno sportovat... a ci mam narok ne nejake liecenie vdaka za odpoved.
1 rada/odpoveď Napíš svoju radu
Užívateľ/ka mama sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Kožné lekárstvo
Môj problém začína vždy rovnako, začnú ma svrbieť ruky, koža zoschne a zvráskavie. Postupne sa pridá svrbenie v kútikoch očí, ktoré sa prejavuje začervenaním, pichaním, svrbením a rozšíri sa až na viečka a pod oko. Koža je bolestivá, suchá, vráskavá a červená. Problém sa mi neustále zhoršuje. Pridali sa popraskané pery, bolestivé kútiky úst a suché kruhy na vráskach smerujúcich od nosa k ústam.Všetko je vždy po oboch stranách symetrické. Moja tvár sa zmení ako keby som plakala a vyzerá opuchnutá, oči sa zmenšia. Každý bežne používaný krém na tvár vtedy veľmi štípe.Kožná lekárka mi predpísala hormonálnu masť, ktorá mi na dva týždne pomohla a opäť sa mi už 3x vrátil problém naspäť. Toto trvá od decembra 2014.
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Užívateľ/ka Deny sa opýtal/a 6. apríla 2015
Neprihlásený užívateľ
Vnútorné lekárstvo
Dobrý deň.
Viete mi poradiť o aký problém sa môže jednať? Po zjedení aj malého množstva(1 tenké koliesko) klobásy je mi vždy zle. Je mi na zvracanie. V prvých prípadoch som to pripisovala počiatočným žlčníkovým problémom, ale prečo sa to neobjaví po žiadnom inom aj ťažkom, vyprážanom a podobnom jedle, iba po klobáse, ktorej sa preto snažím vyhnúť. Za odpoveď ďakujem Deny
Nik ešte neporadil/neodpovedal Napíš svoju radu
Prejdi na stránku:
<< < 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 369 > >>

Nenašiel si zdravotnú radu, ktorú hľadáš?

Vyplň tento formulár a pokúsime sa zdravotnú radu pre teba získať.

Neprihlásený užívateľ















= 2 + päť
Rýchle hľadanie problému
Zadaj kľúčové slová hľadaného zdravotného problému:
Najnovšie rady
28. augusta 2015
záchvat paniky
Ahoj mavala som rovnake stavy a tiez zijem v cudzine tak viem aky pristup maju lekary k cudzincom. Preto som zadla do lekarne a detailne som opisala...

28. augusta 2015
Výrastky na žaludi
Zdravím mám otázku mám výrastky na penise na zaludi stále ti akoby rastie čo to je a čo Stim ????

26. augusta 2015
problémy s chrbticou - závraty, zimomriavky na hlave, depresia, bolesti hlavy, citlivosť na slnko, silné svetlo
Mam presne to iste nepomohol vam niekto?

24. augusta 2015
Dlhotrvajuca plesen v rozkroku
Ahoj,vyskúšaj sa vy kúpať v hypermangáne,to je ten fialový prášok, dostaneš ho kúpiť v lekárni a začni piť šťavu z grapefruita a zvykni piť aj pohár...

24. augusta 2015
Dlhotrvajuca plesen v rozkroku
Ahoj,vyskúšaj sa vy kúpať v hypermarkete,to je ten fialový prášok, dostaneš ho kúpiť v lekárni a začni piť šťavu z grapefruita a zvykni piť aj pohár...

24. augusta 2015
Nemám zdravotný problém, len potrebujem súrne radu lekára
Ahoj, som studentka medciny ,tak am mate naozaj vazny zaujem o studium na LF, tak sa najprv potrebujete pripravit na prijimcie skusky -biologia a...

19. augusta 2015
histriónska porucha osobnosti kombinovaná s narcistickou poruchou osobnosti a transvestizmom
Vážený pán / pani ÚVER čo najrýchlejšie do 2 dní. Jose finančné fond Micro Plc osobné aj komerčné, X-mas úver, Dom úveru vo výške 2% úrok...

18. augusta 2015
zahryznutie do jazyka
Odhryzol som si trochu z jazyka z boku. Treda to ist zosivat ¿